Gratis verzending Nederland

Bestel nu zonder verzendkosten te betalen voor bestellingen binnen Nederland.

Complete NT2 methode

Wij bieden de meest complete NT2 methodes aan voor alle geïnteresseerden.

Wil je Nederlands leren en inburgeren?
Boeken voor alle niveaus en vaardigheden.

Bekijk onze boeken

Wil je Nederlands leren en inburgeren?
Boeken voor alle niveaus en vaardigheden.

Bekijk onze boeken

Laatste nieuws

Nu beschikbaar: de herziene uitgave van Nieuwe Start! Staatsexamen 1 Deel 2

Nu beschikbaar: de herziene uitgave van Nieuwe Start! Staatsexamen 1 Deel 2, 1 december 2022

Na de verschijning van het eerste deel, is nu ook de herziene versie van Nieuwe Start! Staatsexamen 1 Deel 2 beschikbaar! Met dit boek worden cursisten optimaal voorbereid op de Staatsexamens op B1-niveau. Zo zijn de grammatica en spreekopdrachten nog meer toegespitst op wat de cursist in de voorbereiding op het examen nodig heeft. Niet alleen het papieren boek, maar ook de bijbehorende e-learning is vernieuwd en verbeterd. Nieuwsgierig geworden? Bekijk het boek hier!

Nu beschikbaar: de herziene uitgave van Nieuwe Start! Staatsexamen 1 Deel 1

Nu beschikbaar: de herziene uitgave van Nieuwe Start! Staatsexamen 1 Deel 1, 1 december 2022

De herziene uitgave van Nieuwe Start! Staatsexamen 1 Deel 1 is nu verkrijgbaar! Het boek bereidt cursisten nu nog beter voor op de staatsexamens op B1-niveau. De toegevoegde uitleg over grammatica dient als naslagwerk voor de cursisten en maakt het boek nog geschikter voor zelfstudie. Verder zijn de spreekopdrachten meer toegespitst op die opdrachten die cursisten op het examen kunnen verwachten. Benieuwd naar de verdere verbeteringen? Bekijk de herziene versie hier!

 

 

Aanbiedingen

NCB Uitgeverij

ALFABETISERING, NEDERLANDS LEREN, SUCCESVOL INBURGEREN EN PARTICIPATIE!
NCB UITGEVERIJ IS HET JUISTE ADRES!

Bij NCB Uitgeverij vindt u methodes voor alle taalniveaus: van alfabetisering tot het hoogste niveau Nederlands. Alle lesmethodes beschikken over e-learning ondersteuning. Onze lesmethodes worden door ervaren docenten en materiaalontwikkelaars ontwikkeld. Alle methodes worden in de praktijk getest en de feedback en suggesties van de docenten uit het veld worden direct verwerkt, dat kunnen wij doen omdat wij voor een specifieke productiemethode van onze boeken hebben gekozen. NCB Uitgeverij ontwikkelt ook haar eigen e-learning, dat betekent dat wij ook onze e-learning constant verbeteren en uitbreiden.

Het belangrijkste motto van NCB Uitgeverij is en goed luisteren naar de gebruiker en continue innovatie.

Bent u docent, wilt u kennismaken met onze boeken, bestel een docenten proefexemplaar met 50% korting, kijk ook naar de demo’s van onze e-learning.
Heeft u vragen, ideeën, suggesties over onze methodes of heeft u hulp nodig, neem contact op met  de klantenservice NCB Uitgeverij:

uitgeverij@ncbnet.nl of bel 088-877003

Wat zijn de specialisaties van NCB?

Opleidingen

NCB Opleidingen verzorgt inburgeringscursussen A2, Alfabetisering, Staatsexamen I en II, Nederlands voor expats, Nederlandse vaktaal voor werkenden en Leer-werktrajecten. NCB Opleidingen beschikt over het Keurmerk Inburgering en het Certificaat van het ministerie van OCW voor web-trajecten.

Uitgeverij

NCB Uitgeverij ontwikkelt lesmethodes met e-learning voor alfabetisering, Nederlands, NT2 tot A2, B1 en B2, methodes voor werken in de zorg en rekenen. Onze lesmethodes worden continu verder ontwikkeld en aangepast. De methodes voldoen aan de omschrijvingen van de ERK-niveaus.

Re-integratie

NCB is ervaren in het begeleiden en ondersteunen van werkzoekenden richting werk. NCB Re-integratie is de landelijke uitvoerder van Werkfit-trajecten in opdracht van het UWV. Zonodig kunnen re-integratiecliënten bij ons lessen volgen om hun taalniveau te verbeteren.