Help! 3 boek voor de cursist Bekijk groter

Help! 3 Zal ik u even helpen? (boek voor de cursist)

9660755

Nieuw product

ISBN: 9789055170753
Auteur: M.A. Dumon Tak, A.M. Fontein, L.H.M. van Palenstein, S. Helderman
Paperback: 240 pagina's
Inhoud: Voorwoord, Inleiding, Eten en drinken, Klimaat, Transport, Milieu, Economie, Werk, Ontspanning, Sport, Techniek, Gezondheid, Onderwijs, Verslavingen, Politie

Meer details

€ 40.50

Meer informatie

Help! 3 Zal ik u even helpen?

Dit derde deel van de cursus is bestemd voor cursisten die de belangrijkste structuren en grammaticale onderwerpen van de Nederlandse taal kent en bestaat uit het volgende:

  • een boek voor de cursist
  • een docentenboek
  • audio-cd's


In Help! 3 is de gestructureerde aanpak van deel 1 en deel 2 voortgezet. De systematische opbouw, datgene wat in teksten aangeboden wordt, wordt eruit gelicht, belicht en consequent geoefend. Uiteraard staat taal als communicatie voorop.

Dit boek bevat 13 lessen: Eten en drinken, Klimaat, Transport, Milieu, Economie, Werk, Ontspanning, Sport, Techniek, Gezondheid, Onderwijs, Verslavingen, Politie

HELP! Een cursus Nederlands voor anderstaligen 
Help! is een cursus Nederlands voor anderstaligen die in Nederland een opleiding op middelbaar, hoger of universitair niveau willen gaan volgen. Ook voor mensen die een beroep op dat niveau willen gaan uitoefenen is de cursus geschikt. Er is rekening mee gehouden dat de serie veel gebruikt wordt door studenten die aan buitenlandse universiteiten Nederlands leren, c.q. studeren.

Om met de cursus te kunnen werken, hoeft de cursist geen kennis van het Nederlands te hebben, maar een vooropleiding op middelbaar of hoger niveau is noodzakelijk. De boeken bieden teksten en oefeningen die aansluiten bij (alledaagse) situaties in Nederland. Aan de hand van teksten worden de Nederlandse woordenschat en grammatica behandeld en geoefend. Elk deel bevat een grote hoeveelheid teksten, spreek-, luister-, lees-, schrijf- en woordenschatoefeningen. De woordenschat die in de cursus wordt opgebouwd, sluit aan bij het Basiswoordenboek Nederlands.