Help! 2 boek voor de cursist Bekijk groter

Help! 2 Helpt u mij even? (boek voor de cursist)

9981001

Nieuw product

ISBN: 9789055171316
Auteurs: E. Ham, W.H.T.M. Tersteeg, L. Zijlmans
Paperback: 296 pagina's
Inhoud: Voorwoord, Inleiding, Ga je mee stappen?, Wat voor weer zou het zijn?, Er is geen bal op de tv!, Laat ze maar praten, Als je wint, heb je vrienden, De buren, Ik hou van jou, Even mijn file saven!, Ga toch werken!, En nu is het afgelopen!, Appendix 1 Luisterteksten, Appendix 2, Antwoorden

Meer details

€ 40.50

Meer informatie

Help! 2 Helpt u mij even?

Dit tweede deel van de cursus is bestemd voor cursisten die over een basiskennis van het Nederlands beschikken en bestaat uit het volgende:

  • een boek voor de cursist
  • een docentenboek
  • audio-cd's


In Help! 2 is de gestructureerde aanpak van deel 1 voortgezet. De systematische opbouw, datgene wat in teksten aangeboden wordt, wordt eruit gelicht, belicht en consequent geoefend. Uiteraard staat taal als communicatie voorop.

Dit boek bevat 10 lessen: Ga je mee stappen?, Wat voor weer zou het zijn?, Er is geen bal op de tv!, Laat ze maar praten, Als je wint, heb je vrienden, De buren, Ik hou van jou, Even mijn file saven!, Ga toch werken!, En nu is het afgelopen!

HELP! Een cursus Nederlands voor anderstaligen 
Help! is een cursus Nederlands voor anderstaligen die in Nederland een opleiding op middelbaar, hoger of universitair niveau willen gaan volgen. Ook voor mensen die een beroep op dat niveau willen gaan uitoefenen is de cursus geschikt. Er is rekening mee gehouden dat de serie veel gebruikt wordt door studenten die aan buitenlandse universiteiten Nederlands leren, c.q. studeren.

Om met de cursus te kunnen werken, hoeft de cursist geen kennis van het Nederlands te hebben, maar een vooropleiding op middelbaar of hoger niveau is noodzakelijk. De boeken bieden teksten en oefeningen die aansluiten bij (alledaagse) situaties in Nederland. Aan de hand van teksten worden de Nederlandse woordenschat en grammatica behandeld en geoefend. Elk deel bevat een grote hoeveelheid teksten, spreek-, luister-, lees-, schrijf- en woordenschatoefeningen. De woordenschat die in de cursus wordt opgebouwd, sluit aan bij het Basiswoordenboek Nederlands.

Downloaden