Help! 1 boek voor de docent Bekijk groter

Help! 1 Kunt u mij helpen? (boek voor de docent)

9860992

Nieuw product

ISBN: 9789055170999
Auteur: E. Ham, W.H.T.M. Tersteeg, L. Zijlmans
Paperback: 120 pagina's
Inhoud: Algemeen gedeelte, Lesspecifiek gedeelte, Bijlagen

Meer details

€ 36.00

Meer informatie

Help! 1 Kunt u mij helpen?

Dit docentenboek hoort bij Kunt u mij helpen?, het eerste deel uit de serie Help!, cursus Nederlands voor anderstaligen. 

In dit boek kunt u het volgende vinden:

  • Algemeen gedeelte, uiteenzetting van de indeling van de lessen, verantwoording en algemene aanwijzingen voor de behandeling van de lessen
  • Lesspecifiek gedeelte, de achtergronden van les 1, van iedere les handleidingen en sleutels bij oefeningen, teksten van luister-, prosodie- en uitspraakoefeningen.
  • Bijlagen, antwoordbladen voor de prosodie- en uitspraakoefeningen

De audio-cd's, hulpboeken en het cursistenboek dienen apart besteld te worden. 

HELP! Een cursus Nederlands voor anderstaligen 
Help! is een cursus Nederlands voor anderstaligen die in Nederland een opleiding op middelbaar, hoger of universitair niveau willen gaan volgen. Ook voor mensen die een beroep op dat niveau willen gaan uitoefenen is de cursus geschikt. Er is rekening mee gehouden dat de serie veel gebruikt wordt door studenten die aan buitenlandse universiteiten Nederlands leren, c.q. studeren.

Om met de cursus te kunnen werken, hoeft de cursist geen kennis van het Nederlands te hebben, maar een vooropleiding op middelbaar of hoger niveau is noodzakelijk. De boeken bieden teksten en oefeningen die aansluiten bij (alledaagse) situaties in Nederland. Aan de hand van teksten worden de Nederlandse woordenschat en grammatica behandeld en geoefend. Elk deel bevat een grote hoeveelheid teksten, spreek-, luister-, lees-, schrijf- en woordenschatoefeningen. De woordenschat die in de cursus wordt opgebouwd, sluit aan bij het Basiswoordenboek Nederlands.